Daisypath - Anniversary

Friday, May 6, 2011

MPOP?

Bersedialah untuk beliakkan mata anda..

Introducing :

MAX 247


yg poyo...


yg prasan handsome..


Dan yang mencuri trademark Super Junior !

Damn!
They make me angry !

Macam xsesuai je nk tubuhkan group mcm Korea kat Malaysia..
hancusss aq tgk gmbar diorang..
Get your own trademark !


FYI,
This is the real 24/7,
handsome mereka xbley tahan..=)


Introducing :

Gula gula


yang prasan cantik..
* yg dok ujung blah kiri pnya legging tu xley blah..


prasan comel...
*OMG! kaki tak cantik la cik kak!


dan prasan seksi..


Sudah! Pakaian Girls' Generation lg sopan daripada diorang..
Macam mana ni ?
Jatuh maruah dewwhh~

Honestly,I never watch their video n listen to their song before...
tak salah nak wujudkan group mcm nie kat Malaysia..
Lagipon, KPOP fever memang da melanda Malaysia...
Perdana Menteri kita pon suka lagu Nobody...
Tapi, agak2 la kalu nak tiru Korean style..
Peminat Korea kat Malaysia nie banyak...
Korang rasa diorang boley ke terima penampilan group2 nie kat Malaysia ?

Don't judge a book by its cover,itu mungkin btol..
Tapi dengan gaya macam nie memang dah sah2 orang terus judge dari luar kan..


Nasib baik x tiru SHINee punya style lg..
kalu x...lagi 'hangit' jantung aq...
But,ada yg tiru nama Taemin...
aq da tgk budak yg meniru nma Taemin tu dlm FB..
tapi dia x la pakai nama Lee Taemin tu..
dia boh nama Tameen...
sounds similar,right?


Perrgghh!
muka hangus camnie nk tiru Taemin ?
Marah la kakak aq sorang tu nanti..


Taemin oppa..don't worry..
You're still the cutest !



Lots of Love,
MizMaknae..









No comments: