Daisypath - Anniversary

Saturday, August 27, 2011

Gaduh!

Anda pernah bergaduh dengan "ulat bulu" tiket ?

Sure ada yg pernah dan ada yang xpernah...
Aku pernah...
Everything happened last night~
Bangang tol ulat tu...
dah la tak handsome...eeuuww!
macam SHIT ! je~

Time dok lawan mulut tu aku x pandang langsung muka dia...
*itu aku...kalau aku berckp tapi xpndang muka,maksudnya aku MELUAT!


Ulat : Dik,nk p mana dik? nk p mna ni dik ?
Aku : SP
Ulat : SP kt mana?
Aku : Kt mna2 ja la...
The ulat keep asking us question "nak p mana?"
then kakak aku balas :
" takpe...takpe... "
Understand the word TAKPE~
maksudnya, JANGAN GANGGU SAYA!
Dalam erti kata lain...YOU ARE ANNOYING!

then tiba2 kawan ulat tu lalu...
ulat tu cerita kat kawan dia...
aku dengar dia cakap
" Bulan2 puasa ni x paham soalan~ "
WTF?!
Ko yang x paham jawapan aku...BONGOK!

Hangat hati gila time tu...
aku pon dengan bengangnya menjawab:
" P LA BUAT KERJA TU! "

Then,he left~ thank God!
Lepas tu,terus dia menghilang...kakak dok kalut carik ulat tu tp xjmpa~
First time terima tamparan yg hebat kot...

Nasib baik ada anak Pak Cik yg handsome tu...
sejuk hati tengok mamat tu...
Putih + comel + muka jambu~
the most important thing is he is...
NOT A SMOKER !

OMG~OMG~OMO~OMO~
Cintaku tertinggal di stesen bas... ♥ ♥ 

---------------------

Let end up the ulat tiket story...

Let's watch the cutest Umbrella Fighting
between my cute maknae and my cute husband~

Minho oppa and KyuHyun oppa!





Lots of Love,
MizMaknae.


No comments: