Daisypath - Anniversary

Tuesday, August 23, 2011

Trial Part 6

p/s: Jangan suka2 hati kata dia kahwin bulan September nie...FITNAH!


Okie.Okie.
Fokus utama hari nie........

Additional Mathematics

dalam bahasa aku...
Additional Madness~

Orang suka tanya : " Senang x add.math tadi ? "

euuwww~ jangan tanya soalan macam tu...GELI...
Maka aku akan jawab : " SUSAH,AKU TAK SUKA ADD.MATH "

Tapi kan...
exam Add.Math kali ni aku ambek masa yg lama la jugak nak buat...
*ambek masa lama pon bkn semua soalan dibuatnya
Hahahaha! Paper 1 lagi 15 minit baru aku berhenti buat...
Tak sangka plak agak banyak soalan yg aku buat.
Paper 2 plak lagi 40 minit aku stop...
Jap! 
Paper 2-----------saya tidak menyukai anda!

So,sebagai conclusion pada hari ini :


I've changed my blog's starter song because.................
Tomorrow will be the last day of trial !!! Yay!!
Sorry about the second song...It was a Christmas song...But I'm in love with it !
After this I can think about Raya !!!


Lots of Love,
MizMaknae.




No comments: