Daisypath - Anniversary

Thursday, November 10, 2011

We love how our Chemistry Teacher loves us

Ok...Sorry...
Online for a while to update my blog yang dah berhabuk pon... *fuhh*
SPM is coming...and yes!
I'm excited and nervous...



I'm sitting besides the door and sitting next to a boy yang buat fitnah dekat bakal abang ipar aku...
*WHATDAFISHY?!*

Yesterday ada Majlis Restu Ilmu...
dan of course la melibatkan pengeluaran air mata yang banyak...
tapi x boleh lawan dengan peristiwa sebelum Majlis Restu Ilmu...
It all happened in my lovely Chemistry Lab with my lovely Chemistry teacher who
inspired me sepanjang proses belajar Chemistry,Cikgu Azdiah...
Dia bagi kami sorang sekeping kertas...
katanya:" tulis luahan jati kamu pasal saya kat kertas tu...cara pengajaran saya ke,
pasal keburukan saya ke...tulis je la..." 
We are like...OKAY~
We never expected our tears will came out when writing the letter to Cikgu Azdiah...
Dengan lagu sedih plak Cikgu Azdiah pasang...
Aduh~ all the girls are crying...including me...*Boys~I don't think they're crying*
Then Cikgu Azdiah came to every one of us...hugging us...
Masa tu,rasa macam  taknak lepas pelukan Cikgu Azdiah~
We love her just like we love our own mother...
She is just like your own mother if you know her...
I know all the boys are looking at us,crying while hugging her and of course,
We look ugly when we cry...but we don't care because
We love Cikgu Azdiah sooooo much !!



Lots of Love n Tears,
MizMaknae.

No comments: