Daisypath - Anniversary

Monday, December 19, 2011

Bring the boys out !

at the back,left to right : Ezam,Hatim,Hazimi,Thiren,Fairuz,Faizwan.
on the chair : Faiz,Amirul
on the floor,from left to right : Naqiuddeen,Uwais,Wan,Hafiz

We got these 12 awesome boys in our class for the year 2011,
picture was taken after we finished our SPM *woohoo~masih terasa bahangnya*
Let me tell you one by one about every one of them.


EZAM

- Our ketua tingkatan ( 2011 )
- got a face yang nampak agak matured
- berbakat dalam menghias rumah
- He loves English *dia suka sangat dengan Idioms*
- Add.Math nya lbey kurang ngan aku...hahaha~
- Mendapat gelaran PakCik daripada Cikgu Zabedah *masih digunakan until now*
- Hampir meletakkan jawatan Ketua Tingkatan di tengah2 bulan *pastu kena marah ngan aku*
- Suka makan nasi lemak *tu pun apabila SPM sudah dekat*
- Ada skandal dengan anak tauke nasi lemak,Kak Nab *nanti aku cerita ye~*


HATIM

- Always got a smile on his face
- chubby n cute
- Susah nak tengok dia marah orang
- The only boy yang cacat sebab ada lesung pipit *belajarlah Biology*
- Kami suka kacau dia


HAZIMI

- Orangnya agak tinggi
- Duduk di belakang skali bersama geng2 nya
- We call him Jimie *not that Jimmy Neutron who got a big head*


THIREN


- The highest person in our class *jealous~*
- The only indian boy in our class
- He is a prefect *memegang jawatan pen.ketua pengawas*


FAIRUZ

- Budak yang slalu brangan bahawasanya Sidam Kiri akan jadi bandar Metropolitan
- Selalu bergaduh dengan anak Pak Non about ketinggian masing2 *" hang pendek! aku tinggi! "*
- Pernah cedera di mata
- Budak yang math nya agak cekang
- Aku tau dia tak suka English *terbalik plak ngan aku*


FAIZWAN

- Mendapat gelaran Bang Mat from Cikgu Zabedah
- Suka tido dalam kelas *dia keja shift malam kot*
- Suka buat Add.Math dengan pen *angpa bley ka?*
- Selalu meletakkan begnya di atas meja


FAIZ

- We call him Apex
- Rarely pergi sekolah *sekejap ada,sekejap takda*
- Suka kacau orang especially Pak Non
- Suka tutup kipas *rumah takda kipas,dia jadi peqak*
- A wanted student
- I love sembang ngan budak nie... *kadang2 dia bagi information yg berguna*


AMIRUL

- memegang jawatan Ketua Pengawas
- the second highest boy in our class
- Luar kelas tegas,dalam kelas gila2
- Cakap banyak *beletiaq kat orang kemain lagi*
- Ketawa banyak *dia la kepala riuh-rendah kelas kami*
- Kadang2 kena migrain 
- Suka shopping *branded stuff je dia layan*
- Sekarang jadi babysitter *kena jaga anak kakaknya*


NAQIUDDEEN

- Mendapat gelaran Ayob *dari sapa ntah*
- Sudah berpunya buat masa sekarang
- He loves his long hair
- Mempunyai jari yang agak panjang *pernah main ukur2 jari ngan dia*
- Dok sekampung ngan aku *awesome dak?*
- Mak bapak dia cikgu,so do my parents *awesome dak?*
- Tinggi jugak orangnya


UWAIS

- Anak ustaz Wan Hizam
- Got 5 siblings,all boys
- Dia sudah berpunya kot....*jeng3!*
- Sometimes annoying
- Minat gila dengan bola sepak *main sampai hitam*
- Suka mintak makanan orang


WAN

- Budak biology yang agak comel
- kadang2 ada awek,kadang takda *yg pasti dia bukan playboy*
- Selalunya subject science dia yang conquer
- Dia nampak comel bila naik motor.
- Bro dia study kat Indonesia
- Suka melekat ngan buku *only dalam kelas*


HAFIZ

- Anak kerani,Mak Cik Milah
- Selalu complain kena beletiaq ngan mak dia
- Kadang2 nampak cam tak tentu arah budak ni
- Mempunyai nama bapa yang sama dengan Hazimi *anak2 Rosli*



That's all about the boys.
----to be continue


Lots of Love,
MizMaknae

No comments: