Daisypath - Anniversary

Friday, December 16, 2011

Jitra,Kedah.


We~nak habaq nie...
Yesterday,we went to Jitra.

Kami p Jitra sebab nak melawat my babysitter masa kat Sabah dulu...
We call her Nenek...
*tringat pulok kenangan kena suap nasik ngan nenek*
Plus nak jumpa ngan baby Abang Wan and Kak Lydia,si Ikhwan.
*handsome macam bapak dia*

Kami sepatutnya bertolak dalam kol 3 petang,
tiba2 plak abah kena pegi bank...
tunggu punya tunggu,
dah dekat kol 5 baru bertolak.
*Mama pon dah tertido*

We went to Jitra with our crazy cousins,
Hidayah,Lukman n Iskandar.
*antara sepupu yg satu kepala*

Then lepas sampai,
nenek adalah orang yg paling excited...
diciumnya aku dan kakakku dan
dipeluknya erat-erat...
hahahaha~
Aku pon excited jugak...
Dah lama nenek jaga aku...
daripada aku 9 bulan 10 hari sampai la aku tadika.
*nak puji aku comel dulu2 bley dak?*

Kat rumah Abang Wan ada Kak Didi and Puteri skali...
Puteri dah besar n cantik sekarang...
Kak Didi pulak dulu kurus je,skrang dah chubby pun~
*sebab dia selalu masak la kot*

Looking at their family picture masa raya,
seronok sangat ~
ramai giler !
Nenek sekarang dah ada 17 orang cucu~

Anyway,
seronok tengok Kak Lydia n Abang Wan layan si Ikhwan...
Sekarang dah boley berjalan,
laju je dia lari...
huhuhu~nak bagi makan pun susah.
*waduhh~camna la aku jaga baby nanti an?*

Time nak balik tu,
baru la Ikhwan bermesra ngan aku...
haisshh! apa la...
maybe dia baru tringat sapa aku kot...
*aku yg bawak ko p "buli" kucing2 kat umah aku,ingat2 lah aku slalu ek*




Lots of Love,
MizMaknae.


2 comments:

Nur Azhani said...

Bestnya! Ada Dayah, Man dengan Is lagi gempak! Uwaaaaa~

Mimi Miaow said...

alaaa....mst bez ad diorg skali...