Daisypath - Anniversary

Thursday, December 29, 2011

Pizza House

Hut nak buat pa...angin tiup reban trus...

Fine...
Pizza Hut ,
not Pizza House ...

Malam nie,
My sis n I lapaq pizza ~
*tak tau macam mna bley terjadi*

Mama aku pulak :
" mama nak makan kuetiaow "

Kami pulak macam ni :
" Mama ngan Abah p la makan...antaq kami p Giant "

Apa lagi...pakat lari naik atas tukaq baju~ penat tau dak...
*Terpaksa tangguh tengok Super Junior Intimate Note lagi*

Bila sampai,depan pizza ada abang handsome menyambut kami ...
*gedik trus lepas tu*

We ordered 2 pan of pizza ... Hawaiian Tuna n Island Supreme...
*ok~aku jumpa 2 orang budak tuisyen kat situ*

Sebelum makan tu dan lagi dok men ngan baby ..
hahaha~ comel giler baby tu ...

Then my sisters leave me...
nak g tengok tudung ktanya~

*tunggu kakak-kakakku beli tudung sampai sup ni pon dah habeh aku telan*

Macam orang bangang pon ada dok sorang2~
haiisshhh...

*jeng3! Our pizzas is here !*


Huh~
makan 2 keping pon dah kenyang ...


Sajak untuk "stalker-stalker" blog saya yg .... urmmm ... agak tak creative ni :

Ke pasar malam pergi kilang ,
Perut kenyang ,
Hati pun senang ...
*ok dak ? ok dak ?*

Lots of Love,
MizMaknae.



No comments: