Daisypath - Anniversary

Monday, December 5, 2011

The story of a celebrity

Kah ! Kah ! Kah ! Kah! *tudioo...kalau bley gelak~kemain*


Saya sekarang dah terpilih jadi artist...
Beberapa hari yang lepas,
Super Junior dah buat announcement...
Menurut mereka,
mereka ingin mencari seorang girl yang boley nyanyi...
So,I try my luck...
I post a video on YouTube and send to SM Entertainment,
And guess what ?!
Aku BERJAYA !
Lusa I'll fly to Incheon Airport and meet Super Junior !
Oh~ KyuHyun~
I can't wait to meet n hug you ~


---------------------

Ok~ seriously...
Itu semua TIPU BELAKA *tau dah...hangpa terkejut dan tertipu!*
Oh well~ Itu sekadar angan2 *siapa tau akan jadi kenyataan*

Cerita yang sebenar lagu nie...
Aku n Amirul da terpilih untuk berlakon for Chemistry Courseware under USM.
*boleh dikira sebagai artis gak kan?*

Yeah~
Memang penat sikit...
from 9:30a.m until 4:00p.m *pheewwiitt*
Of course la ada rest time nyerrr...
Kalau x..
naya la kami semua...
Apa lagi nak diceritain ?

GAMBAR ?
Here's some for u to see...

*Cikgu Azdiah pon macam Fasha Sanda tau~*

*A2: Apparatus-Take 3*

*budak ni ska ambik part experiment yang senang je*

*taboq pasiaq nak padam api keja pak cik kaki panjang tu*




Tomorrow is my scene with the little red fire extinguisher !
Oh yeah~ wish me luck !

----

Promote lagu sat :

http://www.youtube.com/watch?v=B2nMSP-Mgvo&feature=g-all&list=PL875D789F37E52D4E

----


I think Daesung was given enough "rest" already...

Welcome back Daesung !



Lots of Love,
MizMaknae.

No comments: