Daisypath - Anniversary

Monday, December 26, 2011

This is it !

Y.E.S !

YEAR END SALE BABY !!

5 days ago...
me and my family went to Negeri Sembilan and Shah Alam for the holidays~
I was so excited !
The night before we went there,
deeehhh~ malas gila nak packing...
last2 bawak keluar semua baju yang cun2 out from the wardrobe,
then gulung2 baju tu,masuk kan dalam bag masing2...
tak sampai 30 minit dah siap packing...hahaha~
*anak dara paling malas*

On the first day,
kitorang lepak kat Negeri Sembilan...
jalan2 kat Jusco with my father's friend...
and of course,kena la ambek gambar !

*I know...Mama aku sangat comel !*

* 3 musketeers ???*

---

SHAH ALAM !

" SALE~SALE~SALE~MESTI BANYAK GILA "
Itu lah apa yang aku fikirkan...
Plan nak g Berjaya Times Square + Mimi is joining us ! woohoo!
On the way p Times Square...
TIDAAAKKK!!
JAM !!!
and yes...we were late already~
but still....perjalanan diteruskan jugak !

*gara-gara accident kat depan la kami lambat*

Apa-apa pun...kami berjaya ke sana !

*our GPS di Shah Alam*

*patung alaf baru*

*pulun nak katup mata*

*as expected..semua SALE n got a lot of suai ge too*

Very tiring...
we go all around Times Square for 5 hours...
*tengok suai ge yang banyak dalam setiap jam*
Mama aku pulak...shopping mengalahkan kami...
Kaki kami semua dah nak tercabut...
Mama masih sibok nak carik kasut n handbag...
haiisshh~
apa-apa pun...mama kami memang the best!
Abah pon the best !!
Abah bagi kitorang sorang RM100 g shopping kat Times Square~
Thnx babah !!
We have fun shopping kat Times Square !
*I have fun looking at the suai ge*

Our next shopping destination is SOGO.
Fuhhh~ lagi banyak SALE dewwhh~
Yang penting,
Mama paling banyak shopping...
She bought 2 handbag - ELLE and CATWALK ( don't expect each of this bag cost below RM200 )
*katanya nak beli brand yang takda kat Sungai Petani*
She also bought a shoes...
*my mom is awesome*
Kami adik bradik beli kasut + baju + shoes


After that,
kami pegi i-City...
*wow~awesome dak kami?*


*saja tunjuk tu,gimik semata-mata*

*saya sayang mereka*


The next morning...
we are going back home already~
but still sempat singgah Sunway Pyramid...

*ni kes takut lupa parking kat mana*


And ya...
Sunway Pyramid memang "best" kalau nak carik parking~
*watch out for green light everyone!*
my mama yang shopping lebih lagi...
My mom bought a perfume yang berharga RM200 lbey,
and a shoes again.
*kan aku dah kata...mama aku memang awesome !*
Then,mama paksa abah beli kasut baru untuk p sekolah...
hahaha~
kata mama kasut abah tu dah lama...
Shoes from Obermain jugak menjadi pilihan...
The shoes cost about RM 339,
after discount tinggal lebih kurang RM164.
*I love SALE*
beli stocking Obermain sekali semuanya RM200 lbey ~

After settled down everything,
we went home...

Huh~semuanya gila shopping~

Sajak sebelum berundur untuk "stalker-stalker" saya yang comel2 :

Kalau dah ada SALE jangan lepaskan peluang,
Kalau ada banyak SUAI GE jangan terlepas pandang !


p/s :  SUAI GE = HANDSOME GUY


Lots of Love,
MizMaknae.

No comments: