Daisypath - Anniversary

Monday, December 19, 2011

Zaman Senior yang terbaik.

Disebabkan kebosanan yang agak melampau...
Cik Anie*aku la tu*decided nak bercerita pasal
zaman senior aku dan kawan-kawan aku yang agak sewel 
macam aku...hehehe~

Kami was form 4 on the year 2010.
Siapa kami tu ?
Ingin tahu ?
Berkeinginan untuk tahu ?
*pulun eh budak nie*


Apa2 pun,
meh aku nak kenalkan keluarga kedua aku dulu *drum rolls please!*

presenting,
abang sulong dalam geng kami...*macam geli je ayat nie*
Dialah KP 2011 *semua orang bley agak*
Luar kelas dia sangat tegas dan garang *kononnya la an...*
Tapi kalau dalam kelas,aura dia trus berubah...
Dia bertukar menjadi seperti beqok tak cukup bulu...
talk too much + laugh out very loud + suka tayang gigi 
and the most important thing is HE LOVES TO EAT !
FYI,sepinggan nasi takkan mencukupi untuk mengisi perutnya...
Hey! Everyone in our class love to eat~*awesome kan?*

presenting :
abang sulong punya assistant...
Izzah Najihah !
*Jiah,aku rindu gila kat ang!*
Dia ni seperti mak kami...
Lagaknya seperti maknya sendiri....
Aku slalu men laga perut ngan dia.
*mak aih~kantoi*
Rajinnya orangnya,
Sukakan semua benda yang berwarna biru.
*kalau najis tu biru,dia suka dak?*
Dia ni memang jarang balas mesej aku...
*mesej angpa dia reply dak?*
Kat skolah kemain lagi sembang ngan aku...iskh2~
Dia suka buat muka mengantuk kat dalam kelas.
Dia merupakan student favorite cikgu sejarah kami,Pn.Rosaini,
lepas tu aku pulok yg cikgu Rosaini target...
haisshhh~

presenting,
anak Pak Non yang diberi nama Nur Izzati.
*awesome dak gambaq dia? dak an...baguih*
We used to call her Pak Non...*senang ingat,tak mudah lupa*
Dia mulut murai dalam kelas kami...
Kalau dia tak hadir,
maka kelas akan senyap sikit...bwahahaha!
*murai pon tak tahan dengaq suara dia pa...*
Apa lagi pasai dia?
Ha!
Dia....urmmm...slalu....dikatakan...urmmm...mmm...
B L A C K ?
Aku tak kata,depa yang kata...aku pon ikot je la...
*hoi! kata la jugak tu! apa la!*
Dia suka color PINK.
Everything is almost pink...except for her skin...hahaha~
*sorry non!!!*
Kalau takda dia,tak sempurna hidup aku...hehehehe~


presenting,
kawan yang dok sebelah Pak Non dalam kelas,
Ummi Hanik.
*unik namanya,unik lagi rupanya*
hehehehe~
Apa yang aku nak cita pasai ang Ummi ?
uurrmmm...
ha!
ang la budak Add.Math kelas kami...
*aku meluat tengok ang slalu dapat highest mark*
Dia ni budak otak math yang slalu complain pasal kesusahan BI kat aku...
Contohnya:
" syok la ang,BI slalu dapat highest "
*ang ingat aku tak jelez ngn math ngan add math ang?*

" ang takpa la terror BI "
*ang takpa la terror Add.Math*

" macam mana nak bagi BI dapat baguih ha ? "
*macam mana Add.Math ang dapat highest,macam tu la BI aku dapat highest*

" BI ni susah la we~ "
*Add.Math ni susah GILA we~*


presenting,
anak En.Harun merangkap tauke pasiaq Pantai Prai,
Noor Farhana Harun.
*gambar diambil pada Hari Kokurikulum*

Dia ni kakak kembar tak serupa aku,
dilahirkan pada tarikh yang sama,
tapi pada waktu dan tempat yang berlainan.
*kononnya dah tak sabaq nak tengok dunia,tu yg dia kluaq awai sket*
Ketinggiannya lbey kurang sama ngan aku,
cuma dia pendek sikit...
*padan muka ang*
Breakfast nya ke sekolah cucoq~
pelbagai jenis cucoq...
sat g rehat p beli sausage plak...hadoi~
*KAMI GENG KUAT MAKAN!*

Famous orangnya kat sekolah dia kalangan kaum2 Adam,
tak kiralah kelas depa mahupun kelas belakang~

"Cik Ana.....phewittt~"

Rajin gak dia ni berkelai ngan aku...
*gaduh gedik2 je ok*
Bab2 tulis menulis dan hias menghias,
serahkan saja pada dia~
*awesome dak dia nie?*

presenting,
tengok yang seblah kanan sekali tu :
dia la Nadiah Anati ~
Kawan dunia akhirat,
daripada form 1 until form 5 kami kawan....
hehehe~
*nak kata sehati sejiwa la tu*
Anak tauke kedai bihun sup,
rajin menolong ibunya di gerai~
*I respect u*
Dia ni penyabar orangnya...
kalau nak copy kerja dia pon tak da masalah...
*ok...kantoi*
Apa2 pon,
aku paling rapat ngan Anat la sebab kitorang kawan da lama....
hehehehe~
I love u Anat !!


p/s: Hope we will be best friend forever !
*jangan lost contact tau!pakat2 la buat facebook*



-----to be continue untuk aktiviti2 kami pada tahun 2010 n 2011




Lots of Love,
MizMaknae.

No comments: