Daisypath - Anniversary

Monday, January 23, 2012

Kisah aku handsome.


Handsome ?
Siapa ? Aku ?
Aku ?! Handsome ?!
Biar benar ?!
*dah la...over sangat tu~*

Ok,murid-murid ...
hari ni Cikgu nak kasi moral value yang sangat penting kepada anak2 murid yang cikgu sayangi 
especially yang PEREMPUAN.
*STRAIGHT TO POINT JE LA !*

Hari tu ... aku approve pompuan nie ...
tengok picture dia boleh la tahan ... tapi takda la hot mana pon ...
Pagi sehari lepas aku approved dia,dia online...
bling!
*bunyi chatbox muncul la*

Mula2 chat tu ok lagi~
tanya khabar,tanya orang mana ...
lama2 tu aku goosebumps~
ayat dia bagi cam lesbian tu ...
Aku pun dah mula takut da nie ~
" pompuan nie....haisshh~nak ngorat aku ka? "

tiba-tiba,dia taip satu ayat yang buat aku gelak sorang2....

" I like you.You are handsome~"

respon aku :
" Patut ke aku truskan penipuan aku ni lelaki ? urrmmm...takyah la...kesian plak pompuan nie,
SS ( syok sendiri ) "

Then,aku pun dengan jujurnya explain segala-galanya kat dia

" I'm sorry but I'm not the handsome guy on my profile picture.I'm a girl n the guy on my profile picture is actually one of my bias.He's a korean celebrity. "

Pompuan tu balas cam ni :
" owh...really ? I thought you are him...sorry.... "
then dia senyap terus...
*tersentap teruk agaknya*
And the next day,I found out that ...........
SHE BLOCKED ME~ =.="


Moral value : Jangan sekadar melihat DP kat Facebook je...
Belek sekali album2 aku yang lain ... Don't be too stupid tahap gaban la~
Aku comel,aku tak handsome.
*faint,ayat paling teruk*

Mau tak handsomenya~Bias baru aku...MinHyun dowh!
*pulun edit boh nama sendiri kat baju dia~*


Lots of Love,
MizMaknae.

No comments: