Daisypath - Anniversary

Monday, January 23, 2012

Kisah hari ini.


Petang tadi,aku telah selamat berkahwin ...

Petang tadi,abang kepada kawan aku yg sorang nie,Nur Izzati
telah melangsungkan perkahwinannya...
Theme color is tekokoih ...
*tau ka color pa tu..kalu tau,alhamdulillah~*

Aku,Ezam,Mirul,Ummi n Kak Nab la antara kawan2 yg setia ...
*sebab kami mai kenduri*

Aku dengan baju kurung kelabu putih pon melangkah longkang tu ...
*sampai hati angpa soh aku bukak langkah luas2...dah la aku pakai kain~*
Makan da la kat umah Zatie~ nak VIP sangat...


awat aku dapat yang kecik,Mirul dapat yang besaq ?

Everyone fighting for sweets ... hahaha~
Aku la yang mulakan tu ...
haisshh~ perangai hudoh ...
still tak berubah,dok kekal macam zaman sekolah menengah jugak ...
Cukup dengki kalau ada orang dapat lebih ...
*dengki secara sihat ok~*

Then,bukak pulak topik nak p Korea untuk program pertukaran budaya~
Mirul n Kak Nab nak p ....
Aku plak dok terhegeh2 pikir lagi.
Sebab aku ni jenis yang banyak berfikir kalu nk ke mana2~


1. Kalau aku pegi,abah kena keluar duit,beli baju sejuk + duit shopping.
*kalau dah dapat gaji tak pa la ...*
2. Kalau aku pegi,boleh ke aku bertahan sampai sebulan ?
3. Can I understand their english ?
4. Dok sana sebulan ... camna nak ambek result SPM aku ?

And dot dot dot lagi la yang aku pikiaq~
Takpa2...chill2...aku tau aku bley buat keputusan terbaik ...

lagi pun,aku teringin nak update status dalam Facebook and Twitter macam nie :


hehehe~sekali seumur hidup je bley update macam nie~


haaa~
anyway tahniah kepada abang Zatie ...
Semoga bahagia hingga ke akhir hayat bersama isteri tercinta ...
*lupa nak ambek gambar pengantin...adess~*


Lots of Love,
MizMaknae.

No comments: