Monday, January 23, 2012

Kisah hari ini.


Petang tadi,aku telah selamat berkahwin ...

Petang tadi,abang kepada kawan aku yg sorang nie,Nur Izzati
telah melangsungkan perkahwinannya...
Theme color is tekokoih ...
*tau ka color pa tu..kalu tau,alhamdulillah~*

Aku,Ezam,Mirul,Ummi n Kak Nab la antara kawan2 yg setia ...
*sebab kami mai kenduri*

Aku dengan baju kurung kelabu putih pon melangkah longkang tu ...
*sampai hati angpa soh aku bukak langkah luas2...dah la aku pakai kain~*
Makan da la kat umah Zatie~ nak VIP sangat...


awat aku dapat yang kecik,Mirul dapat yang besaq ?

Everyone fighting for sweets ... hahaha~
Aku la yang mulakan tu ...
haisshh~ perangai hudoh ...
still tak berubah,dok kekal macam zaman sekolah menengah jugak ...
Cukup dengki kalau ada orang dapat lebih ...
*dengki secara sihat ok~*

Then,bukak pulak topik nak p Korea untuk program pertukaran budaya~
Mirul n Kak Nab nak p ....
Aku plak dok terhegeh2 pikir lagi.
Sebab aku ni jenis yang banyak berfikir kalu nk ke mana2~


1. Kalau aku pegi,abah kena keluar duit,beli baju sejuk + duit shopping.
*kalau dah dapat gaji tak pa la ...*
2. Kalau aku pegi,boleh ke aku bertahan sampai sebulan ?
3. Can I understand their english ?
4. Dok sana sebulan ... camna nak ambek result SPM aku ?

And dot dot dot lagi la yang aku pikiaq~
Takpa2...chill2...aku tau aku bley buat keputusan terbaik ...

lagi pun,aku teringin nak update status dalam Facebook and Twitter macam nie :


hehehe~sekali seumur hidup je bley update macam nie~


haaa~
anyway tahniah kepada abang Zatie ...
Semoga bahagia hingga ke akhir hayat bersama isteri tercinta ...
*lupa nak ambek gambar pengantin...adess~*


Lots of Love,
MizMaknae.

No comments: