Daisypath - Anniversary

Saturday, January 14, 2012

Pantera...I'm gonna miss you~


Yesterday was the saddest day in my life ...
3 perkara yang berlaku

1. FT Island Concert - Can't go !
2. BANG and Zelo Live in Malaysia - Can't go~but still got the chance to chat with them XD
3. Pantera leave us - Ya Allah...aku dok brangan nak tengok anak dia~ ='(

Of course la perkara yang ketiga tu yg paling sedih ...
Cats is part of my life ...
Now,no one will sleep with me~
HAAAAA~ SEDEY3!

It was sad to see Pantera was dying yesterday...
I cried alone in my bedroom ...
Can't even think macam mana terseksanya dia...
Dah la on the way nak beranak~
tapi anak dia tak boleh keluar...
Dulu dia pernah accident,kena langgar ngan moto.
Maybe accident tu penyebab dia tak boleh push kot...
I don't know...
Semalam aku ikot Mama pegi Pet Shop kat Taman Sejati tu..
Kami try tanya diorang...
Diorang cakap kena bawak pegi operation...
Ada sorang abang tu dia call a vet for us.
Tapi dah malam kan...sure la tutup...
Operation tu makan 3 jam gak r...
Then,kakak sorang ni cakap bagi Pantera minum glucose.
So,before we go home,kami p farmasi beli glucose.
Balik2 je Mama trus bancuh glucose tu,bagi kat Pantera .
It didn't work out...
and the next thing is
PANTERA IS GONE...
I guess she wanted to follow her Daddy...

Pantera,may you rest in peace~
We LOVE you so much !

*gonna miss your round eyes*



Lots of Love,
MizMaknae.

1 comment: