Daisypath - Anniversary

Sunday, January 29, 2012

Rest in peace.



Tajuk tu takda kena mengena tentang kematian pun.
Saja nak bagi suspen !
Nak pancing bagi hangpa baca ...
But I'm not that attention-seekers type~
hehehe~ don't worry ...

The title for today is Rest in peace.
*siapa pulak nak rest ni ?*
Actually,memories yang rest in peace ...
*HEH!Tak paham le tuww*

Senang cita la,
Let the memories rest in peace in my mind n my heart.
*ayat budak dapat marks BI highest...teeettt~*

huhuhu...
tadi aku p skolah ngan Izzah.
*kawan aku dunia akhirat*
Tujuannya nak bantu Cikgu Saadiah isi borang SMM ( Sistem Maklumat Murid ).
Ya Allah~makin rindu pulak kat zaman sekolah menengah...
Kesusahan belajaq Physics,tawaf satu sekolah,tolong cikgu angkat barang,usha orang gadoh kot tingkap,prosek kesalahan displin pelajar kat bilik Sir Idham ( syok we baca surat cinta budak junior ) ....

ok..back to kerja isi borang SMM.
Aku ngan Izzah start lapaq + dahaga.
Kami p la kantin dengan penuh harapan masih ada makanan dan minuman.
Jalan2 sampai kantin .... I smiled.
*awatnya ?*
I saw all the jajan yang sering jadi rebutan kat kelas dulu ...
pergghh~ rindu gila baq ang saat2 tu ...

ni la jajan2nya...paling famous MI-MI la~huhuhu!


Hahaha~keropok MI-MI tu paling famous sebab senang ditelan + it is in travel size.
So,p ke mana pun,jajan tetap kena ada dalam poket ...
Dalam kelas bila cikgu mengajo,jajan letak bawah meja ...
aku letak dalam pencil case aku ja .... then mula la sesi kunyah-mengunyah ...
Budak kelas science we~makin banyak kami memorized,lagi banyak la kami makan.
kekeke ! Bila berat badan naik,mula la nak complaint ...
AWESOME WEII~

lepas habeh kerja dapat jeruk free~thank u Cikgu !


pi-es-se : suka bila cikgu2 kata aku da kurus...hehehe~
tak jadi p Korea...I think it's not my rezeki...


Lots of Love,
MizMaknae.

No comments: