Daisypath - Anniversary

Tuesday, January 17, 2012

Shooting oh shooting !

bukan shooting tembak menebak tu ok.
*teringin plak nak tembak anak jiran seblah yg menjerit tak tentu pasal nie*

Looking for a JOB is under planning ...
Nak sangat keja but,
Shooting untuk Chemistry Courseware pon tak habeh lagi ...
hadoii ... bila la depa nak call balik nie ?
Kang bila aku start kerja tempat,depa gedik2 panggil mai plak ... =.="
Sabo je la~


Waiting...waiting...waiting...
Tunggu punya tunggu ...
harem tak panggil2 pon...
gaji dah la tak dapat lagi ...
Urgghh !
Bebai da la nie~
Sekarang aku da malas nak fikir pasal shooting tu...~
Dengan crew2 pon aku dah malas nak contact and sms and so on...
2 minggu yang lepas diorang kena pergi Thailand,ada keja kat situ...
Aku tak tau la brapa kurun depa dok kat Thailand tu~
Apa2 pun,sekarang biaq depa contact aku ngan Mirul ...

------


Dear Admin,plz be careful next time...
Don't make a mistake like this anymore~



Lots of Love,
MizMaknae.

No comments: