Daisypath - Anniversary

Tuesday, February 28, 2012

5 hari tak online


Ting tong ! ting tong !
MengUPDATE blog sambil mengunyah nasi ayam ... 

-----

Title says all baby !
5 hari aku tak online !
Record baru 2012 aku ...
Kenapa ?
Sebab modem rosak ...
Kenapa ?
Sebab hari tu ribut melanda ... 
Agak bosan bila takleh online ... 
Macam2 terpikir kat otak nie~
Modem baru direpair ... thanks to 2 orang abang tadi ...

Disebabkan tak cabut plug modem,
alamatnya " hangus " la modem tu...

Ok...ribut hari tu memang menakutkan ...
dah la aku sorang2 kat rumah ...
Rasa macam dunia nak kiamat ja time tu ...
Berlaku hari Jumaat plak tu ~
Seram ~ seram ~ seram ~

Time tu asyik blackout ja ...
3 kali aku naik turun tangga,
*decrease 3kg we...hahaha!*
Last2 bila dah malas,aku nekad tunggu sampai keadaan cuacu kembali normal,
baru on elektrik balik ...

Alhamdulillah ... everything was fine after that ...
Cuma kawasan sekolah Abah dilanda ribut ... 
Aku tak p tengok pon ... Mama ja yg ikot abah ...
Sian kat sorang Apek ni ... kebun dia hancuss dilanda ribut ...
How come tiba2 ribut datang kawasan nie ?
Sebelum ni tak pernah mai sini ... 
Oh well~ kuasa Allah kan ... anything can happen !

Nak cita pasal Block B pon dah takdak pa nak cita ...
P.O tak kluar dari hospital lagi ...
Nanti bila dia dah keluar aku cerita la noh ...
hehehehe~

Oh ya ! BIGBANG is back by the way ...
The song called BLUE and BAD BOY dah keluar ...
best sangat ! Very The Like !!
Can't wait for the coming soon song called FANTASTIC BABY ...
Love the beat of the song ... BOOM SHAKALAKA !

The princes of ice !


Konfem semua orang tekezut kalau aku buat rambut camnie ..


Lots of Love,
MizMaknae.

No comments: