Daisypath - Anniversary

Wednesday, February 1, 2012

Berani mati.


Tadi aku dok khusyuk berFacebook.
Tiba2 aku terbaca satu artikel pasal sorang artis wanita nie...
Katanya :
" Saya pergi kelab sebab nak lepaskan tekanan. "

Gambar sekadar hiasan.

Terkedu aku baca jawapan dia untuk reporters.
Berani mati dia ni jawab macam tu ...
Kalau betol2 stress,
pergi la baca Yaassin ka,baca Al-Quran ka,solat ka...kan lebih baik ...
Kalau tak mau pon at least p RedBox,karaoke puas2 pon dah memadai ...
Club ni tau2 je la camna kan ... =.="
Selalunya dilengkapi dengan minuman2 keras ...
Walaupun tak minum minuman tu,you are still in tempat maksiat ... ye dok ?

Tapi,kesahihan berita ni belum tentu betul.
Al maklum la..orang2 sekarang memang suka "bercerita".
Apa-apa pun,just wait n see la...

----

Korean Version :

 I lost my mind neoreul cheoeummannasseulttae
neo hanappaego modeungeoseun get in slow motion
naege malhaejwo ige sarangiramyeon
maeilgeudaewa sumanheun gamjeongdeureul nanwojugo baewogamyeo
ssaugo ulgo anajugo
naege malhaejwo ige sarangiramyeon

Chinese Version :

I lost my mind Dāng nǐ zǒu jìn wǒ shìxiàn
Jiù zài nǐ zhōuwéi zhěnggè shìjiè get in slow motion
Qǐng nǐ gàosu wǒ rúguǒ zhèyàng jiùshì ài
Ài wúsuǒbùzài huì ràng wǒ wàngjì shānghài fēndān bēi'āi xuéxí guānhuái
Chǎoguò kūguò hái néng yǒngbào
Qǐng nǐ gàosu wǒ rúguǒ zhèyàng jiùshì ài


I've finally memorized the chorus part for both version ... ngehehe~
The chinese version was kinda easy ... since I learned Chinese ...
The korean version was kinda hard,but I did it ~ yay!

Lots of Love,
MizMaknae.

1 comment:

Hakimy Zamri said...

perghh.,.pi kelab sebab nak release stress ? gila arrr cara dia tu. HAHA. layan K-pop dulu ;D haha