Daisypath - Anniversary

Sunday, February 19, 2012

Cek dah start bebai !


Buat manusia sekelian alam yang tak tau bebai tu apa,
pandai2 la buat research noh ~


Hari tu kemain lg bagitau soh mai skolah hari isnin nie...
nak sambung shooting~
Excited jugak aku sebab aku mmg nak sangat kerja shooting ni cepat habeh...
dah la gaji tak dapat lg...
Tiba-tiba dapat mesej shooting tu cancel !!!
OMG ! Bebai trus aku !
Postpone sampai NEXT MONTH pulak tu ! pfttt~
Takkan gara2 boss tak leh mai nak postpone sampai next month ?
Selama ni dok shooting dia bukannya mai tiap2 hari pon ... bley plak ~
Tak tau la ... boss pon cerewet ya amat ~
Pasal timbang-menimbang pon boleh jadi issue gender bias ...
Tak pernah plak aku terfikir pasal issue tu...apatah lagi Cikgu Azdiah yg dah berkurun mengajo~



Yes ! I'm MAD !

Bebai setakat nie dah la...
nak menaip sepanjang essay BI aku 5 muka surat pun dah tak mampu.


Lots of Love,
MizMaknae.

No comments: