Daisypath - Anniversary

Tuesday, February 14, 2012

I shouldn't post this.

takut dak ? takut dak ?


*aku dah tak jadi Ustazah dah*
Ok ... di malam yang hening dan sejuk ni ...
aku akan bongkarkan rahsia yang selama ni hanya aku dan geng ARAS aku ja yg tau ...
huhuhu~
Sebenar benar lagi benarnya ...
I shouldn't post this video and let the whole world watch this ...
Pada post yg lepas aku dah cerita segalanya daripada camp ARAS 1 sampai la final ...
*yang tak baca lagi,rajin2 la cari*
Malam ni aku agak jahat ...
So ...let's reveal everything




This is the first video ...
video ni tak da apa2 pon ...
It's just my scene,looking for the name of all the specimens we catched.
Aku tak ingat nama makcik tu...
sampai hati dia soh buang anak lintah tu sebab kecik sangat ...
Fight punya fight ... dalam kertas putih tu ada tersenarai LEECH.
So,specimen tersebut pon dikira ... YAY!




Okay ... video yang kedua ni la video yang tak sepatutnya aku post ...
This is our blind trail activity ..
Sumpah gelak macam orang gila bila aku tengok video ni balik ...
Ayat first yg keluar dari video adalah ayat aku :
" Bila nak berdiri,quack ? "
Kami tergolong dalam kumpulan Itik dan kami harus menggunakan bunyi
itik tersebut sebagai connection .... QUACK~QUACK~QUACK~
Dalam video ni ada sorang pakcik yang tuang air ke atas kami ...
Tu la Tuan Kamal ... kejam oh! kejam !!!


I'm the only person who still keeping this logo,kan ?
bangga sekejap*



pi-es-se : Jangan gelak lebih2 plak ... nanti hati jadi hitam ... ~ :p


Lots of Love,
MizMaknae.

No comments: