Daisypath - Anniversary

Wednesday, February 1, 2012

NANRINA


Tau apa maksud NANRINA ?
Aku tak tau ... sebab tu aku tanya angpa ...
*angpa pon tak tau gak...ye dok?*

Block B just released a new song called NANRINA.
But title MV tu tulis NalinA ...
Aku pun mula pening ~
*mana satu yang beno nie?*




Macam Twilight pulok ye ...
Team Edward vs Team Jacob.
Ini Block B punya version.
Team Black Dragon vs Team Red Tiger.
Aku pun tak tau team sapa baik,team sapa jahat.
Dua2 macam baik ja...dua2 team bergabung kot noh..
There's a scene where there's 2 group were fighting...
and then ada mamat tu just hentak kaki dia,
then team lagi satu tu punya members semua jatuh ... EPIC kan ? =.="


tak rugi belajar Bahasa Cina. =)
Maksudnya 7 jam 30 minit.
Sebutannya begini : qī shí sān shí fēn
Tapi,aku tak tau apa motif " 7 jam 30 minit " nie.



My favorite part ...
Nasib baik tak tayang muscles ...


Handsome dah la tu ~
*ok...memang handsome pun.*


Bwerrkk !

Anyway,lagu ni agak sesuai untuk bayi ...
sebab ada " GU GU GA GA " ~ *jk

-----
Dah la...selamat malam semua.
Have a sweet dream !


pi-es-se : rindu kelas aku yang berada di Blok B tu...*sob3~ ='(

Lots of Love,
MizMaknae.







No comments: