Daisypath - Anniversary

Saturday, March 31, 2012

Cerita-ceritu

As I said last night...
Hari ni adalah hari aku nak story apa yg kami lakukan kat Negeri Sembilan n Shah Alam...

After packing2 n sumbat segala beg dalam kereta kami bertolak,dalam pukul 3:30 gak la..
Waaa~you dont know how bored I am dok kat belakang sorang2...keja pekakkan telinga dengan Baby KyuHyun yg berbentuk petak tu ja... + makan + tido ... =="
Sampai ja Shah Alam terus ambik Mimi kat " hotel " dia tu...
Then malam tu,kami dengar lagu As Long As You Love Me by Backstreet Boys.
And we talked about perbezaan lagu zaman dulu n zaman sekarang.
Memang malam tu we talked about 90s a lot...
You can really feel n see the difference antara lagu sekarang n lagu 90s...
Sangat berbeza~

Then pergi rumah Makcik Ita ambek kunci rumah dia...
As always,kami dapat dok homestay percuma.
Malam tu we have our dinner at 11:00 PM...
We eat nasi goreng ayam n satay...I know~kami mmg suka makan.

The next day,pergi ambek Hani ....
And lepak dekat Jusco Seremban with Kakak and Keme..
Kami main game kat situ...Aku main game Virtual Cops dengan Keme...
Best gila~macam nak bawak machine game tu bawak balik rumah...
Orang yang tak sepatutnya ditembak pun aku tembak sekali...
*sapa soh hang jalan tergedik2 kat situ*

Kami makan kek kat Secret Recipe....and
We bought donuts from Big Apple too !


TARAAA!
Tau dah...yg dok tengok ni confirm lapaq donut terus...mwahahaha!
Kan aku dah kata...kami memang suka makan~

Hari Sabtu tu,kami p PD ...melawat hotel Marina dengan satu niat...
Tanya la kakak kedua aku tu dia nak buat apa ~ hahaha!
Then p Oceanview Resort pulak....dengan niat yang sama + p umah kakak sulong aku kat situ~
Maka bertemu lah aku dengan si Chemong yg gemok itu ...
Dia sgt comel dan gemok dan tembam dan gemok...bwahahaha!
Gambo dia xambek pulak~
Kami makan burger McD kat umah kakak...lapaq~
*makan itu seronok*

*These two tak balik lagi ...*


Lepas tu balik la...
Syok bila dapat spend time macam ni dengan family~
Takdak benda yang dapat menggantikan FAMILY :)


p/s: lupa bagi balik card-reader kakak...dang !


Lots of Love,
MizMaknae.


No comments: