Daisypath - Anniversary

Tuesday, March 20, 2012

Dan bila esok...


Cek bukan nak cerita pasal lagu Sofaz OST Nora Elena tu...
haishhh~
Hangpa pun tau la esok ada apa kan...
SPM result will be hand out to us !
O M Geeeee~
*Gee by SNSD ...LOL*



Ok...kembali serius....
huarrghh!
Tak tau apa nak jadi dgn result aku...
Physics,Biology,Add.Math,Math,Chemistry ....
Kalau pikiaq balik paper paling lingkup obviously Add.Math,Math n Physics.
Chemistry dengan yakinnya aku bley kata aku lulus...sebab paper objective betol lebih drpd 25 soalan.
Bkn senang aku nak betol lebih drpd 25 nie...
Dulu selalu dapat 24,22...paling terok 12... =="
*baru bongkar rahsia hitam*

Subject2 len tu takmau cerita la...
Boleh meletup blog ni kalau aku cerita...
Otak aku pun boleh meletup...
*ayat hiperbola*

Apa2 pun...hope takda subject yang fail...
walaupun ada satu subject yg aku tak pernah pass langsung walau sekali.
Semoga something magical happened...
Most important,I want my BM and BI A+ .
Tudiaa... A+ ... takmau A or A- ...LMAO~
Bukan apa...penat tau merancang cerita time dok tulis essay.
Tambah2 essay BI...penuh kertas soalan tu aku dok tulis plot2 n characters untuk essay aku...
Muka pengawas peperiksaan tu pun len macam ja time dok tengok kertas aku...
Time dok tulis essay tu memang on the way nak lentok dah...

Ada benda yang aku nak buat sebelum dan selepas result SPM diambil ...

Before :

1. Deactivate account facebook...for a while je ok..
2.Off my cellphone.
3. Buat muka dapat 9A ...
*eee~over betol*
4. Buat muka happy,over excited...
5. Tengok muka cikgu2.

After :

1. Activate balik account facebook.
2. On my cellphone back.
3. Buat muka yang patut.
4. Scan slip result SPM,post kat facebook.
*perlu ka?*

Dah...penat dah beletiaq...
Stop di sini saja.
Taip lagi esok !


Lots Of Love,
MizMaknae.



No comments: