Daisypath - Anniversary

Thursday, March 1, 2012

Hello there,March !


OMG !
Bulan Mac dah datang !!!
Tidak !!!
*yang hang dok cuak sangat ni pahal ?*

Ketaq lutut sebab bulan 22 Mac 2012,
result SPM akan keluar ~
Oh my~~~ gosh !!!



Hari tu,time dok tengok Wonder Pets,aku tertido ...
bangun2 ja Spongebob dah start ...
Masa tengah dok syok mandi " perigi " tiba2 aku teringat apa yang aku mimpi ...
Mimpi aku start dengan muka Jay Park ...
*kalau tak kenal cer google sendiri*
Aku tak tau kereta sapa yang aku naik ...
Yang aku tau drivernya Jay Park,aku jadi co-pilot dia ...
Then, POOFF!
Entah macam mana aku berada kat dewan terbuka SMKPT !
Ada orang bagi slip result SPM aku ...
Dia kata aku lulus semua subjek,
bila aku check sendiri ada 3 E.
3 subjek yang dapat E ialah :

1. Mathematics Modern
2. Additional Mathematics
3. Physics

Mimpi ni ... sindir aku pulak ...
Cam tau2 ja aku tak suka 3 subjek tu ~ haisshh~ =.="
Free2 ja kena perli ngan mimpi sendiri ...

Tu je kot nak cerita ~

Hello March,Goodbye February !

pi-es-se : Aku alone dan bosan tahap gaban !


Lots of Love,
MizMaknae.

No comments: