Daisypath - Anniversary

Saturday, March 17, 2012

Put your hands up !

zaza94 tu nama aku kat website Korea.com


hahahahahahahaha!
mwahahahahaha!
bwahahahahahaha!

yah ! aku syok hari ini !
Dengan ini saya mengumumkan bahawasanya
2PM Hands Up album with their signatures is mine !
Phewiittt~




Korea.com....I really~really~really love u so damn much ... seriously!
First album yang aku dapat from Korea.com was Super Junior-M ...
Dapat photocard Donghae n his signature at the back...tak berapa nak happy sebab dalam hati nak photocard KyuHyun dan tandatangan dia...tapi,terima je la~sebab limited edition ...
nak bagi kat orang tu jangan harap la... =="
Lepas tu,dapat pulak 2PM punya Hands Up album ...
But this one is without signatures.
Now~I'm waiting for the album with their signatures on it !!!
So sekarang cek bakal ada dua album 2PM.....yang sama...
Tu je la kot nak habaq...happy tak habeh g...
Lepas dapat result SPM confirm meter happy menurun....
Tapi,doakan la meter happy aku increase sampai meletup msa dapat result nanti ye~
Maksudnya doakan aku dapat result yang best la...
Takut pulak sebab semalam dapat mimpi result SPM teruk...
Add.Math dapat G,BM ngan BI dapat C ...
harap2 la tak jadi kenyataan ...
Add.Math tu biaq dapat E pon xpa...taknak la fail ~ :(


Lots of Love,
MizMaknae.


No comments: