Daisypath - Anniversary

Wednesday, March 7, 2012

Selamat pagi beautiful world.


House chores dah buat~
apa nak buat lepas tu ?
Online la...
Facebook,Twitter,YouTube n so on...

Owh ya ...
You guys should watch n listen to Prepix new song,featuring Jay Park
called " Then I Saw You " ...
the MV is cute,and the song is nice too !


Apa lagi nak cerita ?
Cek pon xtau nak tuleh pa dah ...
Tiba2 ja rsa nak menambah post kat blog ... =="

Oh ya~another song !
Lagu ni dah lama dah ... 
This song is called " Skinny Baby " ...
Beast and APink sing this song ...


Love the beat of the song ~
" Skinny baby hot~hot~Skinny baby hot~ "
Why am I talking about Skinny Baby ?
Sebab hari tu ada orang tanya cek ...
awat lagu tu tajuk dia Skinny Baby ?
Dah tu depa dok kata Skinny Baby tu HOT~
Mula2 aku pun pelik dengan lagu tu ...
Skinny Baby is actually an uniform brand ...
sebab tu la depa dok sebut Skinny baby hot~
Penat tau dok explain kat dia ... =="


Comment paling cannot go :
" that awkward moment when you're not skinny and your watching this. "


Secret Love by B.A.P featuring Song JiEun is the song for my blog.
I watch the MV everyday ! hahaha~

HimChan,dont try to kiss Zelo again ... =="



Lots of Love,
MizMaknae.

No comments: