Daisypath - Anniversary

Sunday, March 4, 2012

Tak kenal maka tak kenal la.


" Jangan tertipu dengan DP saya di facebook ... "
Nak je buat banner besar2 ~
For now dah 3 orang tanya soalan yg sama ...
" Are u korean ? "
Kalau aku mengiYAkan nanti,lagi la bnyk soalan depa tuju kat aku ...
DUSH ! DUSH ! DUSH !


dengan jujurnya aku berterus-terang dengan perempuan nie ...
Rugi betol tak printscreen pompuan yg cakap aku handsome gara2 MinHyuk ari tu~
bwahahaha!


Moral value of the story : 
Pastikan anda terkena Hallyu Waves :D
Maka dengan itu ... anda tidak akan tertipu dengan DP saya lagi.
Harap maklum.


Lots of Love,
MizMaknae.

No comments: