Daisypath - Anniversary

Tuesday, April 24, 2012

aN AWESOME DAY WITH AWESOME FRIENDS.


First of all,special thank to Amirul sebab jadi driver kami berempat...
Thank you Zatie,Naqiudden n Uwais sebab join !
Anda semua buat saya sangat happy !

Kami lepak Village Mall...
Mula2 masuk Secret Recipe...Beli kek yang sebijik tu..RM86.90...
Siapa bayar ? Amirul lerr...Dia V.I.P hari ni,tukang belanja kami..hehe~
Then,kami pegi makan Pizza!
OMG~Pizza Triple Sensation tu sgt sedap okay...
Siapa bayar ? Amirul lagi le...


Dua orang jejaka tampan ( what the fish ?! ) di atas ni tukang habiskan makanan..
Kami yg paksa depa habiskan since.....boys kan selalu makan macam serigala...

After makan pizza kami p karaoke...
Siapa blanja? bukan Amirul tp si Naqiu ...
Dok usung la kek sebijik tu...berat tau dak.. =="
Masuk bilik karaoke baru la rasmi kek tu...


Dok tulis WO AI NI kat kek ni macam nak sambut anniversary ja...mwahaha!
Yela...nak beli kek Secret Recipe sebijik ni bukan selalu...
Alang2 dah buleh tuleh...tuleh je la...
Siap mintak pinggan lagi kat abang yg keja kat karaoke tu...haha~


Dua orang jejaka ni mmg expert bab2 karaoke...tambah2 si baju merah tu..
Si baju biru tu kalau part ada high pitch ja dia stop...
Si mirul pulak yang pulun part high pitch...
haha~


I was forced to sing Acha Septriasa's song... =="
Si Naqiu tu la yang memilihnya....huh~apa da...
Penat tau nyanyi lagu tu...

Next time I will sing chinese song with them...haha~
We'll see how la...
Maybe a korean song also....hehehehehe~

So yeah~
I really have a great time yesterday...
Thanks to my besties...
Walaupun 5 orang ja tapi meriah... :)
I love all of you ~ 


Lots of Love,
MizMaknae.










No comments: