Daisypath - Anniversary

Wednesday, April 4, 2012

Berkhidmat untuk negara.


woot ! woot !
dapat p Langkawi ...
hahaha~
Chocolates heaven...kononnya nak p PLKN,nak kurus tp...
hampeh!
When you think of Langkawi,you will automatically think of chocolates...
Dah la kat situ bebas cukai...adesss~
Tapi,tak best la...confirm pergi PLKN sekerat jalan ja...
sebab bulan 6 offer universiti/kolej dah keluar...
arghhh~aku nak belajar menembak !
*selama ni pegang senapang mainan ja...nak jugak merasa pegang senapang yg real*

Apa2 pun....aku excited nak pergi...
I'll meet a lot of new friends...dan jodoh...maybe~
Nak cari jodoh tu susah kot...I'm not ready for love yet~
Masuk universiti nanti baru aku carik....
*apa ni ? apa ni ? belajaq we~jgn dok menggatai*

p/s : Last night,I got a dream that I will never forget...I sit beside Ren in a talk show~
Semua kira duduk couple2 la...Yang ada kat show tu Me and Ren,Leeteuk and SoRa,ChangMin(TVXQ) and Minho(SHINee),DongWoon and YoSeob.And the MC is JaeSuk ajjushi...Lepas tu~pofff! hilang mimpi tu sebab aku terbangun...argghh!! Ren is still pretty eventhough it's only a dream...hahaha~


Lots of Love,
MizMaknae.

No comments: