Daisypath - Anniversary

Thursday, June 28, 2012

Dari Central Square ke Times Square

mwahahaha~
-
-
-
mwahahaha~

Title tu maksud tersiratnya dari Sungai Petani ke Shah Alam la~
I cant believe right now I'm in a university.........I'm growing up n I dont like it although aku terpaksa jugak membesar dan semakin hari semakin tua... =="

*dapat semua ni masa first day masuk kelas*

Kena buat assignment tu paling xley blah...
dah la blur...
Lecturer yg mengajar tu plak garang mcm hantu...*opppss!sorry madam*

Aku kena catch-up banyak sangat benda~OMG~~
Sabo2...cool down...you can do it ZAZA!
*oh ya~I used my nama glamor kt kem di sini.harap maklum.haha~*

I miss KLSN......Rasanya depa da p menembak....
tengok gambar kat facebook Cikgu Mai,ada geng Bravo~I almost cry...
sumpah rindu gila kat depa...Rasa macam nak balik KLSN ja...
Sehari lepas balik tu Kak Ngah mesej cakap depa semua rindu aku.
*happy sekejap*
Then dia cakap lepas "kepergian" aku,depa pakat jadi mandom...
Bendera pon selalu lupa bawak turun...
So,aku suruh depa focus kat kem,lupakan la aku sekejap...
Hidup Bravo harus diteruskan~with or without me~ :')
haishh~macam2 la perkara best2 yg terjadi lepas aku balik...
*lupakan memori kat kem,Zaza! focus your study please!*

About my parents....
Mama n Abah keep saying that depa kesunyian...
Kat mesej la..kat facebook la~
Nasib baik la rumah tu penuh dengan kucing..rasanya kurang la sikit rasa sunyi Abah ngan Mama...
Mama cakap malam tu Mama nangis sebab teringatkan kami 4 beradik...
Abah pulak cakap nanti kalau abah ada ucin ( Sabah's word,maksudnya duit ) abah datang sini...
To Abah and Mama,sabo ye~nanti raya kami 4 beradik balik naik bas~
All of us gonna be in red on this Raya !
Love u Mama! Love u Abah !


Lots of Love,
MizMaknae.


No comments: