Daisypath - Anniversary

Friday, June 1, 2012

One fine day.

31/05/2012
The last day of May...
We went to Cameron Highland...
Sehari ja...awesome kan?
We walk a lot n talk a lot..
yelah...bila 4 beradik dah bertemu semula,
macam tu la jadinya...
Dah sebulan aku tak update blog sebab p PLKN...
So,sekarang la masanya aku nak update...
hehehe~



sorry sebab aku tertutup mata...hehe~



This is what we eat n drink. :)

Drinks : 2 Vanilla Teacino,1 Strawberry Raspberry.
Food : Strawberry Tart,Tuna Sandwich,Strawberry cake,Mushroom soup n Short Bread.

Kami 4 beradik plan nak p sana balik...nak try semua makanan kat sana~
everything SEDAP2 BELAKA !

poster untuk drama terbaru...coming soon~


Kenangan redah hujan kat pasar malam paling lawak...
macam2 terjadi...nak cita pun pnjng sgt..
I bought a sweater ~ ada Domo punya pasal...
At PLKN they call me domo...My feet was hurt so I walked like Domo...
Panggilan sementara je tu...Zaza la nama glamor kt PLKN...
*Thanks to Zack for the name~I really like it!*

Lusa dah kena balik Langkawi...Tak puas la enjoy hari2 bersama family...
Tapi,nasib baik la ada cuti jugak...5 hari pun ok la drpd takda langsung...

" Ya Allah,terima kasih sebab dah anugerahkan sebuah keluarga yang bahagia kepadaku...
Aku berharap family aku akan kekal macam ni sampai bila2..amin~ "


Lots of Love,
MizMaknae.

No comments: