Daisypath - Anniversary

Friday, October 12, 2012

PLKN 2012 ( Part 4 )


Our Tesco + Giant = Koperasi.
MWAHAHAHA!
Hey~it's everyone's favorite place ... haha!
manusia berduyun tiba setiap kali Makcik Koperasi atau lebih manja digelar Mama oleh kami membuka pintu koperasinya.
Koperasi selalunya pack pada waktu malam ... ntah mengapa,aku pun xtau ...
agaknya semua nak spare midnight snacks...takut lapaq tengah2 malam..hehe~ :p
Dorm M2B Wirawati Bravo xyah cakap r...asyik makan ja ~
Semua bawak bekalan makanan masing2 lepas balik dari cuti 5 hari ...
Kalau x cukup,semua cari Ira...haha! Dia lah pembekal makanan kami sejak dari mula lagi...
Thanks a lot Ira ~ 

Of course,hari minggu adalah favorite semua pelatih ...
extra sleeping times,extra lepak time,extra rest time,extra time to sental our clothes,no physical training,no activity,boleh pakai tshirt ikut suka hati yang penting tidak membeliakkan mata lelaki and the most important thing is WE GOT OUR PHONE BACK !
Yelah...semua nak melepas rindu kat family,boyfriend/girlfriend,update status kat facebook la...
Kalau x mesej or call pun,dengar lagu ja...
*I got my mp3 so hari2 bley dengar lagu~haha!*

Well,issue sembunyi phone memang ada ~ ntah la kompeni mana tu...
ada yg bawak 2 phone,1 dia bagi jurulatih "sita",satu lagi simpan untuk diri sendiri ~
ceh! nak main simpan2 lak...tak mati la kalau xda phone,lagipun cikgu simpan phone 5 hari ja ... =="
Orang lain boleh ja hidup tanpa phone...Lagipun public phone kan ada ...mwahaha~
FYI,public phone kat Bravo paling aman sebab terletak di atas bukit~
Siapa la yang rajin terlebih nak naik bukit semata-mata nak pakai public phone kan ?
haha! untung sebenarnya dorm wirawati Bravo ni...tak banyak gangguan + dekat dengan surau~ :)
*Ustaz Fadli sangat handsome okay~*
Kalau public phone kat kompeni Alpha tu....hari2 penuh orang beratur...xdak privasi langsung...

*Pose hari minggu!*

*Wirawati Bravo punya leader,ASMIZA! Comey dak? hehe~love her so much*


A few weeks after kami jalani latihan,we got a very shocking news...
The daughter of mak cik koperasi kembali ke rahmatullah kerana accident.
Semoga arwah Yasmin ditempatkan bersama orang2 yang beriman.
Visit her blog here : http://misschronicz.blogspot.com
her blog is currently updated by Mama.


Gambar di atas tertera geng2 chinese wearing malay's traditional clothes.
Semua cantik,semua handsome malam tu ...
Dah macam nak buat rombongan meminang dah ~ huh!
你们是最棒的!
We usually wear our baju kurung/baju melayu on malam Khamis ...
Yelah,tiap2 malam Khamis baca Yassiin,bila p surau confirm la pakai baju kurung/baju melayu...
Menghormati namanya~

And yeah~kalau tak silap aku hari Sabtu hari lawatan keluarga.
Setiap minggu setiap kompeni akan saling bergilir ambil tugas dimulankan dengan Alpha.
Bravo is the next,followed by Charlie and Delta.

Aku suka bila ada cikgu puji suara aku sedap bila buat pengumuman...haha!
*bangga kejap* 
Sorry cikgu,saya tak ingat nama cikgu!

It was tiring but fun though ...
Geng2 wira angkat meja naik bukit bagai nak mati ...kesian~huhu!
Kami wirawati hanya perlu mengangkat kerusi plastik .... XD


End of part 4... :)







No comments: