Daisypath - Anniversary

Saturday, October 13, 2012

PLKN 2012 ( Part 6 )

Banyak part ni...baca slow2 noh...jangan gelojoh !

Photoshoot day at padang kawad was damn awesome ~
Nasib baik cuaca tak panas...lega sikit~dah la pakai uniform yg tebal ...
Kalau tak.........habis semua wira dan wirawati jadi orang Korea~mata sepet.
Ruginya tak bawak kamera...Time tu la semua orang berkumpul...aduss~rugi2!
Bukan senang nak jumpa dengan semua orang ... xpa la...xdak rezeki kan...
 Gambar ada 4 keping...tapi 1 ja yg aku scan..lagi 3 gambar besar sgt...scanner tak muat..heh!

*find me if hangpa pandai*

Okay...move on with our Treasure Hunt !
Woot ! moment paling best sebab akhirnya dapat keluar daripada KLSN !
Masuk bas terus excited,dapat tengok dunia luar...
Pastu pakat2 buat peqak~
"Weyh! apa tu? kereta ka?" "weyh! awat benda tu mcm tenggiling?"
Buat buat teqok~sakit mental sebab asyik terperuk dalam kem ja...
Hari2 pandang color hijau...al maklum la dok dalam hutan.
Wirawati Bravo ni bela beruk kat luar dorm...haha~
Hari2 beruk datang punggah tong sampah kami...tension gak r...
Beruk2 yang terperangkap dalam "peti besi" sebelah dorm kami tu selalu kami bagi makan,
kadang2 kalau ada buah-buahan lebih kat dewan makan tu kami mintak kat Pak Ngah bagi beruk tu makan...Kadang2 Cikgu Fiza bagi Apollo or keropok Mamee kat beruk2 tu..
Kucing pun kami bela tau..haha! 

Okay....sambung pasal Treasure Hunt.
Kami buat Treasure Hunt kat Galeria Perdana.
Rules for the game :

1. Cannot run
2. Cannot scream

Easy....
To solve all the clues was easy too~haha!
We just need the find the item stated in every clues,take a pictures,keep it and give the pictures to the judges untuk confirm kan sama ada jawapan betul ke tak.
Tapi,penat jugak la...sebab Galeria Perdana tu bertingkat2..

*Miza tengah mesej boyfriend dia*

*Pikah,Nana and Ira*

*Dok men handphone depan Mejar Zainuddin plak...*

*Mereka bersama abang Medic dan abang Logistik*

*Apek Keong sedang meng'update' status di Facebook nya*

*Si handsome Farid dan Si cantik Miza*

*3 jejaka blur*

*Handsome tak Abah Rizal Kelate kami?*


Tehee~itu saja untuk Part 6 !


Lots of Love,
MizMaknae.





No comments: