Daisypath - Anniversary

Sunday, October 14, 2012

PLKN 2012 ( Part 7 )



Semua orang tau lagu ni kan ?
Hehehe~
Bermulanya kelas kewarganegaraan maka semua Wira dan Wirawati WAJIB menari lagu ni...
Gaya tu of course la cikgu2 yang tunjukkan dulu,lepas tu kami ikut je la...
Setiap kali sebelum masuk kelas,kami mesti menari lagu ni dulu.

Satu lagi lagu yang kat bawah ni :


Semua blur bila cikgu bukak lagu nie ...
Bila dah dengar best pulak~huhu~
Kepada bakal2 "askar" tahun depan...dengar la lagu ni siap2...

Kelas Kewarganegaraan...
The first thing that's gonna pop out from your head is SEJARAH.
Sama la macam aku...Tapi kelas ni xda la 100% pasal Sejarah zaman kemerdekaan tu...
Sikit2 ja...tapi kadang2 kelas ni quite boring~Sejarah gituhhh~
Macam biasalah,group akan dibina dalam kelas tu ...
We play a lot of games,lukis bandar ciptaan sendiri la,berlakon la,buat benda daripada bahan terbuang la,lukis superhero la...Memang banyak aktiviti ~
Best sangat ~
And yeah...skandal Miza,Farid satu kelas dengan aku...Miza jadi jealous~haha! Padan muka hang Miza,hang dah la satu kelas ngan Renggo si playboy tu ! bweerrkk! :p

It was shocking bila Farid cerita pasal Mak dia ...
Katanya mak dia sakit,masuk hospital...
Masa dia cerita tu,terus aku teringat kat Mama~sedey woo~ 
Dah la Mama pun pernah masuk hospital...
macam nak nangis ja time tu...Apa la hang ni Farid...
xpa la..Sharing is caring kan...
Thanks for your story Farid...You makes me appreciates my mother more :)

Owh ya~lupa nak cerita pasal kelas lagi satu,kelas sebelum kelas kewarganegaraan~
nama apa ntah kelas tu...aku pun da xingat~
Such a heartbroken class... :'(
Kelas ni more to the exposure of alam pekerjaan.
Yaa~sakit hati jugak la bila duduk dalam group yang xnak bagi kerjasama langsung.
Especially geng Wira.damn ! Keja tido ja~Bila tanya senyap semua.
Ah Wei,the so-called Korean celebrity lagi la tak berfungsi ...24/7 tido.
Apa2 pun Ah Wei...thank you sebab main tenung2 mata dengan aku selama satu minit ...
At least you makes me smile a little.
And ~next time,jangan suka2 hati tarik tangan aku semata2 nak calit perfume.
Hang buat aku tekezut dan tergamam okay... =="


Locker saya paling cantik !
Haha~tengok~aku hias locker aku tau...
Orang lain mana ada nak buat macam ni~
haha! Tag nama tu melambangkan kemanisan masa kelas Pembinaan Karakter.
Burung yang aku lipat tu melambangkan kepahitan masa kelas alam pekerjaan tu.
LOL~ hahaha!

ZAZA.
Nama glamor panggilan kat sana.
A big thanks to Zack for the name.I really love it~
If I get the chance to go for the second round of PLKN,I'll probably use a different name.
*owh!gila glamor!*



Sambung part seterusnya nanti ~


Lots of Love,
MizMaknae.

No comments: