Daisypath - Anniversary

Saturday, October 27, 2012

PLKN 2012 ( Part 8 )


20/06./2012 ---> Tarikh aku blah dari PLKN ... sob3~ :'(
sedih we~SEDIH !
aku terima tawaran sambung blajaq kat MSU berkoskan Diploma in Education-TESL.
Yes! That's the course I wanna take...
But,leaving the camp earlier than everyone...it's not what I want,I HAVE TO LEAVE THEM.
3 minggu lagi latihan akan tamat~3 minggu ja lagi ...
dah terpaksa kan...hmmm~ :(

Awal pagi lepas solat Subuh bersama2 buat kali terakhir,aku tak p PT Pagi.
Kena clear kan barang2 dalam locker aku tu...
Gulung2 baju la...Malam sebelum tu,aku dah "sedekah" beberapa barang aku kat geng2 M2B...
semua pakat2 berebut,hanger la,bedak la,perfume la,ubat ketiak punya pasal pun bley gadoh..haha~
Towel ada dua,tapi aku bawak balik 1 ja...1 lagi aku tinggal.
Kasut PT aku pakai balik umah,kasut kelas aku suruh buddy aku,Minki tolong buangkan..haha!
Baju loreng,kasut boot tu semua kena bagi balik kt logistik...
Ceh! baru nak curik2 bawak blik buat kenangan jadi askar...
*askar la sangat kan?*

Pagi masa depa semua p PT + sarapan,
aku cuba bersihkan habuk kat kipas pakai penyapu.
Tak da 100% bersih kipas yang aku sapu tu,al maklum la kita ni 154cm ja.
*tudiaa~pendek baq ang~*

The sadness was added because I couldnt say goodbye to them in a nice and good way.
Hari aku tinggalkan kem tu hari depa main game ramai2 kat dewan.
Minki ada explain kat aku masa aku turun g pejabat pasal game tu,
aku pun tak berapa nak ingat dah game tu mcm mana main...hehe~
*nyanyuk zaman muda~*

oh well~aku sempat bagi depa sain baju PT aku... :)


This one signed from the girls...
Thank you so much for this M2B !
Aku sayang hangpa semua ~ :)
Thanks for every moments that you've created with me...

Malam terakhir bersama... :')



And this one...from the boys !
Thank u to u guys too~
Hangpa dah buat aku serabut,gila dan kadang2 normal kembali........ceh! haha!
Apa2 pun..thanks to all of u once again... :)


Biar semua moment kat atas ni jadi kenangan... :)




I wrote a letter for Wira and Wirawati Bravo.
Rindu gituh ~


Last but not least...
Buat sesiapa yang dapat PLKN...pergi jangan tak pergi !
Rugi tak pergi we !
There's a lot of unexpected things will happen in your life~ :)



Lots of Love,
MizMaknae.














No comments: